Mobil 070-325 42 63
  Box 184 * 931 22 Skellefteå * SWEDEN
Startsida Aktuell författare Skyltfönstret Förlaget Diskussionsforum Länkar


Antal: 0
Total: SEK 0.00


Sök i katalogen:

 

  Kvarlämnat på perrongen - berättelsen om en klassresa
Av Bornvik, Leif


Leif Bornvik berättar i denna rafflande, och stundtals mörka, men ändå humoristiska livshistoria om sitt liv från en udda och kaotisk familjemiljö till säljare på IBM. Det här var under den tid då IT-branschen hade sitt stora genombrott i Sverige.

Att han hamnade i den branschen var en slump, en slump som visade sig vara ett snabbtåg för en klassresenär. Men det var ett tåg med oklar destination. Karriären och den långa resan som entreprenör under trettio år var i många stycken en krokig men framgångsrik färd.

Kvar på perrongen blev allt det han trodde sig kunna lämna. Sent omsider i livet insåg han att det var dags att återvända.


Läsarreaktioner

Vilken underbar bok ! Bra flyt, bra historia, extra spännande förstås eftersom den är på riktigt.”

”Jag sträckläste boken - och den var svår att släppa ifrån sig. Den är värd uppmärksamhet. Din förmåga att skildra miljöer och driva en dialog som berör är stark.”

”Intressant att läsa om din bakgrund och väg i livet. Du berättar på ett sätt som skapar bilder och inlevelse för mig, som man vill att en bra bok ska göra.”

”Den är mycket berörande och fängslande. Bäst är du i barndomens skildring och i de privata skildringarna. Musiken blev det som gjorde ditt liv uthärdligt. Förälskelseavsnitten är mycket bra.”

”Det är den första boken på länge som jag läst på två dagar. Ditt liv och relation till familj och släkt, tankar och funderingar om ursprung och Din "plats" i världen. Mycket av Dina känslor känns igen av mig själv.”

”Har i stort sett sträckläst din bok sedan i onsdags kväll. Den var bra, välskriven och lättläst, jag tycker om den.”

Inb. 375 sid Utg. 17
ISBN: 978-91-87949-69-2
Pris: SEK 236.00