Mobil 070-325 42 63
 Fäbodgatan 135 * 931 56 Skellefteå * SWEDEN
Startsida Aktuell författare Skyltfönstret Förlaget Länkar till förlagets författare


Antal: 0
Total: SEK 0.00


Sök i katalogen:

 

  


Sökresultat: 6

Produktdetaljer

Konungarnas Konung från Baklandet

”Konungarnas konung i Baklandet” är en roman som drabbar läsaren med full kraft och som bitvis är mycket smärtsam att läsa. Kent Lundholms stora genombrott som författare.

SEK 220.00
[Lägg i kundvagn]

Produktdetaljer

Lundholm Kent

Kent Lundholm är född 1958 i den lilla byn Bäckmyran, några mil utanför Lycksele i Västerbottens inland. Han har bott i Umeå sedan i mitten av 80-talet. Vid sidan av skrivandet har han verkat som journalist i ett tiotal år, bland annat som kulturredaktör på Folkbladet och som chefredaktör för gatutidningen Vasaplan i Umeå. Han är även utbildad sjuksköterska.

Produktdetaljer

Män som spelar schack

Rulle Stenlund återvänder till Baklandet för att dö. Med sig har han ett vackert schackspel och ett par liter flytande morfin.
För att få tiden att gå börjar han att lära sina vänner spela schack ...

SEK 243.00
[Lägg i kundvagn]

Produktdetaljer

Spring, Kent spring!

Författaren och journalisten Kent Lundholm skriver både underhållande och smärtsamt öppet om ett liv som påminner om en veritabel berg- och dalbana. Flera gånger hade det kunnat sluta med döden. Men för sex år sedan påbörjades en resa tillbaka till livet.

Spring Kent, spring! är en mycket angelägen bok om att överleva, om att aldrig ge upp och att alltid fortsätta framåt.


SEK 145.00
[Lägg i kundvagn]

Produktdetaljer

Vedtjuven

En uppgörelse i byn Baklandet i Västerbotten. Veden står centrum när konflikten trappas upp mellan de två grannarna. Till slut smäller det ...

Kent Lundholm är tillbaka med en fantastisk skröna om byn bortom lagens långa arm.

SEK 185.00
[Lägg i kundvagn]

Produktdetaljer

Älskade Ester

Älskade Ester är en roman som har dokumentär grund. Ester Nilsson levde mellan åren 1896-1985 i Lycksele kommun. Hon gick under smeknamnet Ester Duva. I Älskade Ester ger författaren Kent Lundholm ett kärleksfullt och inträngande porträtt av denna märkliga kvinna, som var ”nalta eljest”.


SEK 285.00
[Lägg i kundvagn]